Student Verloskunde

FLEUR VAN REEUWIJK

Mijn naam is Fleur van Reeuwijk, vierdejaars verloskundige in opleiding. Ik ben 21 jaar en woon in een studio in Rotterdam Ommoord. Voorheen woonde ik in de buurstad Schiedam waar ik ben geboren en getogen. In 2016 ben begonnen op de Verloskunde Academie Rotterdam, onderdeel van de Hogeschool Rotterdam. Ik zit nu in de eindfase van de opleiding, en heb tijdens de opleiding al hele mooie ervaringen op mogen doen tijdens het spreekuur, tijdens de visites en tijdens het begeleiden van de bevalling! Grotendeels kan ik de handelingen en het samen bespreken van het beleid, zelfstandig – onder supervisie van de vroedvrouwen.

Ik ben heel blij dat ik bij Frieda Vroedvrouwen een kijkje mag nemen in hoe het werk als verloskundige/vroedvrouw óók kan, vanuit rust en vertrouwen. Met jullie toestemming zou het voor mij ook enorm leerzaam zijn om dit niet alleen te zien, maar ook te ervaren door zelfstandig of samen met Annick en Kathrin met jullie gesprekken te voeren, jullie te begeleiden en handelingen uit te voeren. Geef het daarom vooral aan als je iets wel of niet prettig vindt, of als je eerst graag kennis met mij wil maken.

Ik kijk in ieder geval heel erg naar uit om jullie te ontmoeten!
Tot snel, Fleur

Na een prettig kennismakingsgesprek verwelkomen wij Fleur bij Frieda Vroedvrouwen, om haar kennis te laten maken met fantastische aanstaande moeders en vaders, die gekozen hebben voor een holistische begeleiding. Ondanks het coronavirus (COVID-19), is het van belang dat er nieuwe verloskundigen afstuderen. Dit is toegestaan, uiteraard met in achtneming van de geldige maatregelen. Fleur zal alleen aanwezig zijn als zij geen symptomen vertoont. Mocht je haar aanwezigheid niet prettig vinden, geef dit dan bij ons aan. Wij beantwoorden graag jullie vragen en mails via office@friedavroedvrouwen.nl