Bibliotheek

Boeken en links over vrouwen, zwangerschap, bevalling en kraamtijd, Vaders en ouderschap

Internet is het nieuwe lezen! Yes…
Maar omdat alles rond om bevalling zo oeroud is, denken wij dat een fijn, echt boek rond dit thema alvast de eerste stap is naar een bijzondere ervaring.

De vrije geboorte en Mijn reis naar binnen

In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest natuurlijke en vreugdevolle manier van zwanger zijn en bevallen. Ze wil zich niet nog eens laten meeslepen door angst, maar deze bijzondere periode vanuit vertrouwen ervaren.
Een nieuwere versie: Het boek -Mijn reis naar binnen- zit vol fijne tips.

Positief over bevallen

Milli Hill Positief over bevallen Een verfrissende kijk op zwangerschap, geboorte en kraamtijd Positief over bevallen. Ook een aanbeveling van vaders voor vaders!

The positif Birth Book

The Positive Birth Book takes expectant parents through the maze of information and choices, in a down to earth, practical, empowering, reassuring way.

Net nieuwe Borstvoedingsboek

De blauwdruk, de oorspronkelijke behoeften van jouw kind zijn uitgangspunt voor de handreikingen die in dit boek aan de jonge ouders gegeven worden.

Warom je baby huilt en hoe je het kan trosten

In dit baanbrekende boek legt Thomas Harms uit waarom baby’s huilen, hoe een huilcyclus in elkaar zit en hoe het gedrag van baby en ouder elkaar beïnvloedt. Hij reikt ouders bovendien onmiddellijk toepasbare technieken aan om stress te reduceren en stap voor stap te leren afstemmen op de behoeften van hun kind.

Links

Geneesmiddelonderzoek bij zwangeren…Doe je mee?
https://www.moedersvanmorgen.nl

Vrouwen helpen om ook zwanger te worden?
https://www.moedersvoormoeders.nl/

Dr. Sarah Wickam over Vitamine K, serotiniteit, inleiding en veel meer…
https://www.sarawickham.com/