Wie wij zijn

Vroedvrouw

specialisatie homeopathie

Annick Marschand-Akker

Na mijn opleiding tot pediatrisch verpleegkundige in 1991 ben ik in 1996 afgestudeerd als verloskundige in Zürich/Zwitserland en heb hier mijn kinderen kunnen baren in 2001 en 2006, thuis in bad. Via Ibiza en Tenerife ben ik 2008 in Rotterdam terechtgekomen waar ik met mijn man René en mijn twee jongens woon.

Al die jaren heb ik mij als vroedvrouw kunnen ontwikkelen zowel in de verloskunde als complementair. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt en bevallingen in ziekenhuizen en thuis begeleid.

Met Frieda heb ik mijn visie op verloskunde en vroedvrouw zijn een plek kunnen geven.
Ik hou van thuisgeboortes. Hier kan het wonder van de overgang in grote rust plaatsvinden. Je voelt je thuis in je vertrouwde vier muren. Thuis heb je alle vrijheid om je volle kracht te bereiken. Ik steun je hierin. Je partner of andere mensen die je leuk vindt staan ​​ook aan je zijde.
Je bevalt in een intieme, zelf te bepalen setting. Je beleeft intieme momenten in je meest vertrouwde omgeving. Discussies over het verloop van de bevalling zijn niet nodig – we hebben immers alles al tijdens de zwangerschap besproken. We hebben elkaar goed leren kennen. We kennen onze wensen en bijzonderheden en hebben afgesproken waar onze grenzen liggen. Nu zijn we er gewoon klaar voor en bedachtzaam.
Bij een thuisbevalling kun je op een bewezen veilige manier bevallen van je kind. Vertrouw op je kracht!
Ik ben bij je, steun jou en het kind. Misschien ook de aanstaande vader… Ik ga met je mee. Jullie buren zullen het weten en zullen blij zijn. Maak je geen zorgen: ze zullen geen “geluid” horen – maar ze zullen glimlachen als ze een pasgeboren huilen horen.

Sinds 2015 ben ik opgeleid tot homeopathisch verloskundige.
Kijk hier voor Meer informatie

Vroedvrouw

specialisatie Massage

Aromatherapie

Draagdoekconsulent

Kathrin Sanoll

Mijn naam is Kathrin Sanoll. Ik ben 40 jaar en ben sinds 2003 verloskundige. Ik woon vanaf 2012 met mijn partner en onze twee kinderen in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Tirol, een noordelijke provincie van Italië. Ik heb mijn opleiding gedaan in Bolzano en ik heb hier enkele jaren als verloskundige in een groot ziekenhuis gewerkt. Ik ben opgegroeid tussen de bergen en ben zeer met de natuur verbonden. Ik ben groot geworden met twee culturen (de Italiaanse en de Oostenrijkse), en mijn verhuizing naar Nederland heeft mijn horizon verder verbreed.

In Nederland heb ik als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt (Levenslicht in Schoonhoven, Promessa in Waddinxveen en Verloskundigenpraktijk Rotterdam West). Samen met Annick, die ik sinds 2014 ken, deel ik de liefde voor het vak. We droomden al langer van een eigen praktijk, die eindelijk in 2019 haar deuren opende.

Ik ben met hand, hart en verstand vroedvrouw, en maak gebruik van massages, rebozo-technieken, aromatherapie en fytotherapie.

Ik spreek vijf talen en hou van tuinieren, bergwandelen, breien en naaien.

Vroedvrouw

Madyasa Viber

Ik ben Madyasa, geboren en getogen Rotterdammert en -ondanks dat ik de verloskunde opleiding afrondde in Amsterdam- nu weer terug in mijn mooie stad.
Ik maakte een omzwerving als doula tussen de verloskunde opleiding door, maar realiseerde me dat mijn hart echt ligt bij de verloskunde.
Inmiddels afgestudeerd in 2021, en na een tijdje in een leuke groepspraktijk in Amsterdam gewerkt te hebben, aan de slag gegaan als caseload verloskundige in Rotterdam.
Het caseloaden biedt ruimte om echt een relatie op te bouwen met mijn cliënten, die een vruchtbare basis blijkt voor het begeleiden van een van de meest intieme momenten in jullie leven. Daarnaast is het ook gewoon heel erg gezellig. Ik leerde onderweg bij over doula zorg, spinning babies, acupressuur, zwangerschapseducatie en mentale gezondheid/trauma en kan die aspecten nu mooi samenbrengen in mijn werk als caseload vroedvrouw.
Zwangerschap is als een reis, en het is een hele eer om die steeds weer met jullie te mogen beleven.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in mijn moestuin, hang ik op de bank met mijn kat Koos, koop ik meer boeken dan dat ik lees, of kook ik wat lekkers.

Wil je misschien een kijk nemen op mijn eigen website? www.vroedvrouwmadyasa.nl

Misschien tot ziens!

Verloskundige

Echoscopiste

MIRJAM KREBER GOUKA

Ik ben in 2004 afgestudeerd en heb tot 2020 gewerkt als verloskundige en echoscopist in een eigen praktijk.
Ik ga Frieda Vroedvrouwen versterken als echoscopist.
Dat betekent dat alle echo’s, SEO/prenatale diagnostiek uitgezonderd, gewoon op de praktijk plaatsvinden.
Verder ben ik versiekundige en coach in opleiding en kan ik daarvoor binnenkort worden ingezet.

Ik ben naast vroedvrouw getrouwd en moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig zoals tekenen, naaldvilten, breien, dichten en koken.