Student verloskunde

Soms begeleiden wij verloskundige studenten bij Frieda. Zij krijgen bij ons de kans om ook anders naar het vak te kijken als alleen regulier gestuurd van protocollen.
Wij hopen dat jullie open staan hiervoor. Hoe wij dat kunnen invullen is zeker bespreekbaar…tenslotte hebben jullie de leiding !

Als een verloskundige in opleiding zich aanmeld bij ons, kijken wij of zij ook bij ons past en wat haar rol kan zijn tijdens het spreekuur, de bevalling en de nazorg.

Vanaf 23 oktober tot en met 8 december verwelkomen wij Britt Huisman, 4e jaars student van de opleiding Bachelor verloskunde Hogeschool Rotterdam.

Lieve allemaal,
ik ben Britt Huisman, 22 jaar oud en ik woon in Rotterdam zuid op mezelf. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding verloskunde in Rotterdam met heel veel plezier.
Afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen en heb ik een hoop vaardigheden geleerd en mijn eigen visie gevormd ten aanzien van het beroep als verloskundige.
Ik kom net uit mijn stage in het Maasstad ziekenhuis waar ik heel erg veel gezien en gedaan heb maar ik kijk nu heel erg uit om jullie persoonlijke begeleiding te leveren zonder haast. Het werk in de zelfstandige verloskundigenpraktijk spreekt mij namelijk veel meer aan dan het ziekenhuis. Anderen beschrijven mij als oprecht, open en zorgzaam. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en ik hoop dat ik voor jullie mag zorgen!
Mij zul je dan tegenkomen bij de controles op de praktijk, en bij je thuis voor de bevalling of voor de visites.
In mijn vrije tijd werk ik in de keuken van het Surinaams Javaans eethuis van familie. Zelf hou ik heel erg veel van koken, verschillende soorten thee en een goed gesprek met mensen.

Tot snel,
Britt