Student verloskunde

Soms begeleiden wij verloskundige studenten bij Frieda. Zij krijgen bij ons de kans om ook anders naar het vak te kijken als alleen regulier gestuurd van protocollen.
Wij hopen dat jullie open staan hiervoor. Hoe wij dat kunnen invullen is zeker bespreekbaar…tenslotte hebben jullie de leiding !

Als een verloskundige in opleiding zich aanmeld bij ons, kijken wij of zij ook bij ons past en wat haar rol kan zijn tijdens het spreekuur, de bevalling en de nazorg.

Vanaf 29 april 2024 tot en met 16 juni verwelkomen wij Britt Huisman, 4e jaars student van de opleiding Bachelor verloskunde Hogeschool Rotterdam.

Lieve vrouwen van Frieda,

Misschien kennen jullie mij nog, ik heb dit schooljaar al eerder bij Frieda stagegelopen! Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Britt, 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam zuid. Ik zit nu in de laatste fase van de opleiding verloskunde en ik studeer in juli af. Ik kijk uit naar mijn zevenweekse afstudeerstage.
Het lijkt mij dan ook superleuk om jullie te mogen ondersteunen in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed. Ik ben zelf fysiologisch ingesteld en bied graag een luisterend oor. Anderen beschrijven mij als open, oprecht en zorgzaam. Ik hoop dat ik ook in deze stage voor jullie mag zorgen!

Liefs,
Britt