Student verloskunde

Soms begeleiden wij verloskundige studenten bij Frieda. Zij krijgen bij ons de kans om ook anders naar het vak te kijken als alleen regulier gestuurd van protocollen.
Wij hopen dat jullie open staan hiervoor. Hoe wij dat kunnen invullen is zeker bespreekbaar…tenslotte hebben jullie de leiding !

Als een verloskundige in opleiding zich aanmeld bij ons, kijken wij of zij ook bij ons past en wat haar rol kan zijn tijdens het spreekuur, de bevalling en de nazorg.

Vanaf 17 oktober tot en met 13 maart verwelkomen wij Mariana de Raaij, 3e jaars student van de opleiding Bachelor verloskunde Hogeschool Rotterdam.

Beste zwangeren en partners,

Mijn naam is Mariana de Raaij. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer verloskunde aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar en heb ik tot nu toe stage gelopen in verschillende ‘traditionele’ verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen in omgeving Rotterdam. Ik kijk er heel erg naar uit om bij Frieda vroedvrouwen stage te lopen en om méér te leren dan de reguliere verloskundige zorg en hoe begeleiding op een andere manier aangeboden kan worden. Ik ben vanaf 13 maart tot en met 21 april in de praktijk te vinden. Je kan me tegenkomen tijdens controles, de bevalling en in de kraamperiode. Als je liever hebt dat ik daarbij niet aanwezig ben, laat het dan vooral weten! Nog even kort over mijzelf: Naast dat ik druk bezig ben met verloskunde, sport ik graag, wandel ik en vind ik het heerlijk om met mijn vriendinnen een terrasje te pakken of naar de bioscoop te gaan.
Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten.
Tot snel!