Cursussen

geboortecursus

Een interactieve cursus rond geboorte bij Frieda.

Al jaren begeleiden wij zwangerschappen, geboortes en de eerste periode na de bevalling. Graag delen wij onze kennis en ervaring om jullie goed te kunnen voorbereiden op jullie bevalling en de keuzes die jullie hierin kunnen maken. Wij gebruiken veel elementen van de hypnobirthing methode.
Hebben jullie zin in een positieve en gezellige cursus om goed voorbereid en vol vertrouwen te bevallen?
Vanaf rond 28 weken zijn jullie van harte welkom.

“Persoonlijk, warm, veilig, verbindend, waardevol, gezellig, leerzaam; dit zijn een paar woorden die mij te binnen schieten als ik aan de cursus terug denk. We maakten contact; met andere aanstaande ouders, met ons kindje en met elkaar. Het gaf ons zelfvertrouwen; we kunnen dit!”….Eveline

Thema’s:

  • Bevallen in beweging
  • Baringskrachten
  • De eerste week

Volgende cursussen:

EXTRA dagcursus voor de vakanties
Wanneer
Zaterdag 10:00-16:00uur
01 Juni 2024

Cursus op 3 vrijdag avonden
Wanneer
vrijdag 18.00 – 21.00 uur
06 september 2024
13 september 2024
20 september 2024


We hebben een cursus voor jullie ontwikkeld die op 2 avonden gaat over het laatste trimester van je zwangerschap, de weeën, de hormonen, je transitie en het verwelkomen van jullie kindje. Interactief wordt theorie met praktijk verbonden en gebruiken we hier onze ervaring als vroedvrouwen, hypobirthing tools, body en adem oefeningen.
Stellen beschrijven ook dat het een heel fijne intieme ontmoeting is rond de bevalling van hun kindje, dat er meer vertrouwen is.
Voor de laatste avond hebben wij voor jullie Wilma van Holten (natuurlijke kraamverzorgende) gevraagd om al haar kennis over het kraambed, de warmtezorg en de eerste echte stappen richting jullie ouderschap uit te leggen.
Soms bieden we ook een weekend cursus aan met een beetje de zelfde indeling maar dan vrijdag avond en de volgend dag, zaterdag.
Hartelijk welkom!!

Waar:
Frieda Vroedvrouwen
Oostzeedijk Beneden 51b
3062 VL Rotterdam

Kosten:
Avond cursus 2x 18.00-21.00 uur 1x 18.00-20.00 uur €250,00/ stel.

Aanmelden:
Stuur een mail naar office@friedavroedvrouwen.nl