Onze liefde na het krijgen van een kind

Workshop voor jonge ouders
Hoe zorg je goed voor je relatie wanneer je kleine kinderen hebt?

 

WAT GAAN WE DOEN?

Er zijn weinig dingen zo ingrijpend als het krijgen van een kind. Er vindt een aardverschuiving plaats. Niets is meer zoals het was.
Opeens gaat alle aandacht vooral uit naar jullie kindje(s). In de aanloop naar de geboorte is er een breed aanbod aan workshops ter voorbereiding op de bevalling, maar als jullie kindje geboren is, dan begint het eigenlijk pas.

Hoe blijf je naast het zorgen voor je kindje(s), ook goed voor elkaar zorgen? Hoe houd je ook de liefde leuk tijdens deze tropenjaren?

Soms verdwijnt de relatie een beetje naar de achtergrond. Er zijn nou eenmaal urgentere dingen die aandacht vragen.
Maar als je goed voor je relatie zorgt, is het ook weer makkelijker en leuker om voor jullie kindje(s) te zorgen.
In deze workshop gaan we aan de slag met fijne en praktische tools, die je meteen samen kan toepassen in je relatie. Om zo weer meer verbinding en plezier te ervaren in de liefde én in het ouderschap, in het ouderschap én in de liefde!

 

WIE ZIJN CHARLOTTE EN EMILIANO?

Charlotte en Emiliano zijn sinds 2017 samen, en inmiddels ouders van twee prachtige zoons onder de twee. We hebben veel ervaring met de worsteling tussen er helemaal willen zijn voor onze jongens, én aandacht hebben voor elkaar.
Charlotte is yogatherapeut, liefdescoach en trainer. Emiliano is meubelmaker. Daarnaast volgde hij de driejarige opleiding professionele communicatie bij Phoenix Opleidingen.
Samen volgen wij de opleiding tot Imago relatiecoach/therapeut om dit werk verder te gaan uitdragen. Eerder deden we samen al cursussen en workshops in yoga, tantra, heart IQ, Systemisch werk, NLP en Imago Relatietherapie.
Persoonlijke ontwikkeling is een pijler van onze relatie, en wij vinden het geweldig om alle tools die we daarbij hebben opgedaan met jullie te delen.

Wanneer:
Weekend
30 augustus 2024, 19.00 – 22.00 uur
26 oktober 2024, 14.00 – 17.00 uur

Waar:
Frieda Vroedvrouwen
Oostzeedijk Beneden 51b
3062 VL Rotterdam

Docent:
Charlotte en Emiliano

Kosten:
Bijdrage €85,-/stel

Aanmelden:
Geïnteresseerd? Meld je aan door een email te sturen naar hello@charlottejohanna.com 

 

 

De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen
*Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang en wees er snel bij.