Massage

Massage rond geboorte

Zwangerschapsmassage, ademoefeningen en ontspanning – gewoon voor een beter gevoel, voor en beter bonding.

De Duitse Psychotherapeut Thomas Harms heeft een therapievorm ontwikkeld die binding met het (ongeboren) kind bevordert, verbetert of herstelt. Hij heeft deze therapie Emotionele Eerste Hulp (EEH) genoemd. Kathrin heeft tijdens haar tijd als verloskundige in Italië een opleiding gevolgd over binding door aanraking (basic bonding) die onderdeel uitmaakt van EEH. In haar werk biedt ze ademhalingstechnieken en oefeningen aan om lichaamsspanningen te verlagen. Ook masseert ze vrouwen tijdens de zwangerschap en in het kraambed. Ze streeft een betere binding na tussen moeder/vader en kind, en helpt ouders in contact met zichzelf te komen.

“Ik heb zowel de voetreflexologie als de butterfly massages van Kathrin gehad. Bij allebei voelde ik me na afloop weer ontspannen en in balans in mijn zwangerschap. Kathrin heeft duidelijk veel ervaring en de sfeer in de ruimte maakt de beleving helemaal af. Mijn volgende zwangerschap kom ik zeker weten terug :)”…Anna

Met basic bonding wil Kathrin het gezin versterken en zorgen voor een gevoelvol samenzijn. Wil je meer lezen over de therapie van Thomas Harms? Klik dan op een van onderstaande links:
www.thomasharms.org
www.emotionelle-erste-hilfe.org