Massage

Butterflymassage

Zacht en liefdevol contact maken.

Butterflymassage is een fijne en zachte massage en heeft als doel om te communiceren via aanraking, en om in verbinding te komen met de baby. Kathrin biedt ouders aan deze babymassage te leren. De massage werkt ontspannend en verbetert de slaap van de baby. Ook bevordert het de spijsvertering en kan het krampjes tegengaan. De massage kan zelfs huilbaby’s in een betere balans brengen.

Kathrin leert ouders graag hoe ze met deze vorm van masseren in contact kunnen komen met hun kind. Juist na moeilijke momenten (denk aan overmatig huilen, traumatische bevallingen, problemen bij borstvoeding) kan de massage helend zijn.

Ze biedt de babymassage het liefst één op één bij de familie thuis aan, maar de massage kan ook worden geleerd in een kleine groep.

De babymassage bij Kathrin maakte een prachtige start voor Daantje om zich ‘gevoeld’, gezien en gehoord te voelen met oneindig veel liefde ❤️

De butterflymassage die Kathrin aanbiedt, heeft ze geleerd tijdens de opleiding basic bonding (emotionele eerste hulp) en is ontwikkeld door Dr. Eva Reich. Ben je nieuwsgierig geworden? In dit filmpje krijg je een goede indruk van de babymassage: