Anticonceptie

DE VROUWKUNDIGE

MARIJKE HESSELINK

In 2017 heb ik de opleiding afgerond tot verloskundige. ‘Dit is het!’, dacht ik. Ik ben nog steeds blij met dit bijzondere werk, maar ik kwam er wel achter, terwijl mijn ervaring toenam, dat er iets miste.
Wat precies? Kennis over het vrouwelijk lichaam met al haar uitdagingen, maar vooral haar kracht en aanpassingsvermogen!
Zo werd het zaadje gepland voor mijn eigen praktijk. Een plek waar vrouwen al hun vragen over hun lichaam mogen stellen en waar we samen op zoek gaan naar de beste versie van jezelf. Want wat als je door je hormonen niet meer herkenbaar bent?

In de praktijk help ik vrouwen bij menstruatieproblematiek, anticonceptie, overgang, zwangerschap/bevalling/kraamtijd en gezond ouder worden.

Door middel van aanpassingen in voeding en leefstijl en aanvullingen van tekorten kunnen we veel klachten verminderen en je fitter de dag, de maand en alle fases van het vrouw zijn te begeleiden.

Mijn missie: ‘Female empowerment, de acceptatie van de invloed van vrouwelijke hormonen.’

Wanneer:
Maandelijks beschikbaar,
vraag ons, hou INSTA of ons board op de praktijk in de gaten voor de data!

Waar:
Frieda Vroedvrouwen
Oostzeedijk Beneden 51b
3062 VL Rotterdam

De Vrouwkundige:
Marijke Hesselink

Aanmelden:
Voor alle vragen over anticonceptie en ook verwijdering en/of plaatsing van het (hormoon/koper) spiraaltje in de baarmoeder of het hormoonstaafje in de arm bel je Marijke op haar mobile nummer 06-83161655 of maak je een afspraak online via de website www.vrouwkundige.nl,
of stuur een mail naar marijke@vrouwkundige.nl