vader sessies

vader sessies
voor alle (aanstaande) vaders

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst voor (aanstaande) vaders duiken we dieper in wat het betekend om een vader te zijn en te worden. We maken ruimte om te delen, luisteren en te verbinden. Er wordt kennis uitgewisseld over de verschillende fases van de zwangerschap en de manieren waarop jij je partner kan ondersteunen bij de bevalling. We raken meerdere thema’s aan die gaan over verantwoordelijkheid, kwetsbaarheid, de vaders waar we zelf vandaan komen en de vaders die we willen zijn. 

Iedere man heeft zijn eigen route naar het vaderschap toe en door deze sessies leren we van elkaar, vergroten we ons bewustzijn en creëren we een veilige ruimte waarin alles er mag zijn.

* ook mannen die geen kind(eren) verwachten, geen kinderen hebben maar wel interesse in het onderwerp, zijn welkom om aan te sluiten.

            Een verbindende avond voor de vaders!

– Ruimte om te delen hoe het met je gaat 

– Schrijfoefeningen in relatie tot waar je dankbaar voor bent en waar je angstig voor bent 

– Informatie over de bevalling, vanuit het perspectief van de man 

– Dialoog “mijn vader, jouw vader” vertel wat over de vader waar je zelf vandaan komt

– Fysieke oefeningen/spellen over vertrouwen en loslaten  

 

Initiatiefnemer: Romano Haynes 

Romano is een echte verbinder en een man met een groot hart. Hij is vader, acteur, dichter en muzikant en heeft in 2019 het platform “De vadersessies” opgericht. Het initiatief is begonnen uit de behoefte om te verbinden met andere mannen die in de transformatie naar het vaderschap zaten. Hij geef workshops en bijeenkomsten voor vaders en sinds 2024 is de vadersessies officieel een stichting met het doel om met zoveel mogelijk verloskundigen praktijken samen te werken en van daaruit mannen uit te nodigen om dieper in het hoofdstuk genaamd vaderschap te duiken en dit niet alleen te doen maar in verbinding met anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

Bekijk hier aflevering 3 van de serie “Boeddha in de Polder” waar presentator Joris Linssen een van de vadersessies workshops bijwoont.

https://npo.nl/start/serie/boeddha-in-de-polder/seizoen-3/boeddha-in-de-polder_17/afspelen

 

Wanneer:
19.30 – 22.00 uur
24 april 2024

Waar:
Frieda Vroedvrouwen
Oostzeedijk Beneden 51b
3062 VL Rotterdam

Docent:
Romano Haynes van Vader Sessies

Kosten:
Bijdrage €35,-

Aanmelden:
Geïnteresseerd? Meld je aan door een email te sturen met je voor -en achternaam naar vadersessies@gmail.com o.v.v. Vadersessies Workshop.

 

Ticketlink:

https://www.ing.nl/payreq/m/?trxid=gWZyKbet7uvc2vwL4MJKamYG0oyWnjJD

*als de betaallink is voldaan is je deelname bevestigd. Link kan meerdere malen betaald worden voor meerdere tickets.

 

 

De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen
*Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang en wees er snel bij.