Kleinschalig en betrokken zorg:
meer dan verloskunde alleen!

Frieda Vroedvrouwen is een jonge, frisse verloskundigenpraktijk, met ervaren verloskundigen die veel aandacht besteden aan het persoonlijke contact. We geloven in een hechte band en omgeven de zwangerschap daarom met rust en ruimte voor groei. We helpen de vrouw in haar kracht te komen om haar kind te dragen, te baren en te voeden.

Frieda staat voor begeleiding die verder gaat dan reguliere zorg: een geheel van lichamelijke, emotionele en geestelijke ondersteuning.

Maak kennis met Kathrin en Annick:

Cursus

Mama Yoga
cursus voor na de bevalling

Tijd voor jezelf en op een opbouwende en verantwoorde manier je buikspieren, bekken en bekkenbodem weer te bundelen. Dat ervaar je bij mama yoga.

Meer informatie

Massage

Butterfly-massage

Een babymassage waar je zacht en liefdevol contact makt.
De massage werkt ontspannend en verbetert de slaap van de baby. Ook bevordert het de spijsvertering en kan het krampjes tegengaan. De massage kan zelfs huilbaby’s in een betere balans brengen.

Meer informatie

Lanterfanten

Woensdag, 13 mei 2020 van 10.00 – 12.00 uur

De volgende lanterfanten ochtend komt eraan! Er is koffie, thee, water, speelgoed voor de kleintjes en inspiratie voor de ouders. Wees welkom! Kijk ook op facebook naar Lanterfanten bij Frieda.

Meer informatie

Corona rond de bevalling

in het allgemeen

Dagelijks verandert het advies rondom corona en het voorkomen van een besmetting. Wij hebben hier een paar informaties op een lijstje gezet die wij bij Frieda op dit moment belangrijk vinden.

Meer informatie

Corona en Homeopathie

Voorbereid zijn vanuit homeopathische zicht

Je zelfs herstellend vermogen kan soms bij onvoldoende weerstand, bij griep en verkoudheid complementaire hulp gebruiken.
Plantaardige middelen en mineralen steunen homeopathisch.

Meer informatie

natuurlijk

Homeopathie rond geboorte

De meeste vrouwen houden niet van reguliere medicatie tijdens de zwangerschap, waardoor homeopathie uitkomst biedt; het kent geen nadelige bijwerkingen en is een veilige en efficiënte methode.

Meer informatie