Kleinschalig en betrokken zorg:
meer dan verloskunde alleen!

Frieda Vroedvrouwen is een jonge, frisse verloskundigenpraktijk, met ervaren verloskundigen die veel aandacht besteden aan het persoonlijke contact. We geloven in een hechte band en omgeven de zwangerschap daarom met rust en ruimte voor groei. We helpen de vrouw in haar kracht te komen om haar kind te dragen, te baren en te voeden.

Frieda staat voor begeleiding die verder gaat dan reguliere zorg: een geheel van lichamelijke, emotionele en geestelijke ondersteuning.

Maak kennis met Kathrin en Annick:

Cursus

In harmonie met je cyclus
cursus voor moeders en dochters van 10-14 jaar

Als jij een dochter hebt, dan weet je dat bij haar straks ook die menstruatiecyclus gaat beginnen. Heb je haar daar al goed op voorbereid? Wat ga je haar leren over de menstruatiecyclus? Kan je haar een positieve boodschap geven over haar hormonen en cyclus?

Meer informatie

Massage

Butterfly-massage

Een babymassage waar je zacht en liefdevol contact makt.
De massage werkt ontspannend en verbetert de slaap van de baby. Ook bevordert het de spijsvertering en kan het krampjes tegengaan. De massage kan zelfs huilbaby’s in een betere balans brengen.

Meer informatie

Lanterfanten

Woensdag, 4 maart 2020 van 10.00 – 12.00 uur

De volgende lanterfanten ochtend komt eraan! Er is koffie, thee, water, speelgoed voor de kleintjes en inspiratie voor de ouders. Wees welkom! Kijk ook op facebook naar Lanterfanten bij Frieda.

Meer informatie