Kleinschalig en betrokken zorg:
meer dan verloskunde alleen!

Frieda Vroedvrouwen is een jonge, frisse verloskundigenpraktijk, met ervaren verloskundigen die veel aandacht besteden aan het persoonlijke contact. We geloven in een hechte band en omgeven de zwangerschap daarom met rust en ruimte voor groei. We helpen de vrouw in haar kracht te komen om haar kind te dragen, te baren en te voeden.

Frieda staat voor begeleiding die verder gaat dan reguliere zorg: een geheel van lichamelijke, emotionele en geestelijke ondersteuning.

Maak kennis met Kathrin en Annick:

Cursus

voor altijd zonder je kindje, voor altijd in je hart

Verwerken of dragen als je je kindje verliest? Hoe verwerk je het verlies van een kindje? Of is het de vraag hoe je het verlies kunt dragen?
Verlies omdat je een miskraam hebt gehad, een zwangerschapsafbreking of je kindje stil geboren is.

Meer informatie

Massage

Voetreflexologie

De zwangerschaps-voetreflex-massage is een mooie manier voor een rustmoment en ontspanning. Het verhelpt en vermindert ook bepaalde zwangerschapsklachten zoals misselijkheid en rugklachten. Maak een afspraak! Ook heel fijn in de kraamtijd!

Meer informatie

Lanterfanten

Woensdag 4 december van 10.00 – 12.00 uur

De volgende lanterfanten ochtend komt eraan! Er is koffie, thee, water, speelgoed voor de kleintjes en inspiratie voor de ouders. Wees welkom! Kijk ook op facebook naar Lanterfanten bij Frieda.

Meer informatie