Kleinschalig en betrokken zorg:
meer dan verloskunde alleen!

Frieda Vroedvrouwen is een jonge, frisse verloskundigenpraktijk, met ervaren verloskundigen die veel aandacht besteden aan het persoonlijke contact. We geloven in een hechte band en omgeven de zwangerschap daarom met rust en ruimte voor groei. We helpen de vrouw in haar kracht te komen om haar kind te dragen, te baren en te voeden.

Frieda staat voor begeleiding die verder gaat dan reguliere zorg: een geheel van lichamelijke, emotionele en geestelijke ondersteuning.

Maak kennis met Kathrin en Annick:

Cursus

wasbare luiers
info avond
op vrijdag 26.6.2020

Altijd al een wasbare luier in het echt willen zien? Twijfels, vragen, of gewoon nieuwsgierig?

Meer informatie

Massage

Butterfly-massage

Een babymassage waar je zacht en liefdevol contact maakt.
De massage werkt ontspannend en verbetert de slaap van de baby. Ook bevordert het de spijsvertering en kan het krampjes tegengaan. De massage kan zelfs huilbaby’s in een betere balans brengen.

Meer informatie

Lanterfanten

Woensdag, 1 juli 2020 van 10.00 – 12.00 uur met aanmelding

De volgende lanterfanten ochtend komt eraan! Er is koffie, thee, water, speelgoed voor de kleintjes en inspiratie voor de ouders. Wees welkom! Kijk ook op facebook naar Lanterfanten bij Frieda.

Meer informatie

Corona rond de bevalling

in het algemeen

Wekelijks verandert het advies van het RIVM rondom het coronavirus. Wij hebben hier de informatie gepubliceerd die we bij Frieda belangrijk vinden.

Meer informatie

Student verloskunde

Fleur van Reeuwijk

Na een prettig kennismakingsgesprek verwelkomen wij Fleur bij Frieda Vroedvrouwen, om haar kennis te laten maken met fantastische aanstaande moeders en vaders, die gekozen hebben voor een holistische begeleiding.

Meer informatie

natuurlijk

Homeopathie rond geboorte

Veel vrouwen houden niet van reguliere medicatie tijdens de zwangerschap, waardoor homeopathie uitkomst biedt; het kent geen nadelige bijwerkingen en is een veilige en efficiënte methode.

Meer informatie