Tarieven

Zwangerschap en bevalling

Tarieven 2024
Kennismakingsgesprek gratis
Begeleiding als doula in medische zetting € 85,00/uur met een max van €750,00
Kilometervergoeding >140 km € 0,48/km
Zwangerschap, bevalling, kraambed geen extra kosten
Donatie vrijblijvend

Eigen bijdrage op donatiebasis

De basiszorg voor zwangerschap, bevalling en kraambed wordt vergoed van de zorgverzekeraar. De factuur hiervoor sturen wij rechtstreeks naar de verzekering. Dit bedrag is echter gebaseerd op standaard zorg in grote praktijken en hierdoor niet helemaal passend voor de caseloadzorg.
We doen natuurlijk een hoop extra, rond de klok op wacht staan, extra tijd en aandacht op het spreekuur, en minder cliënten begeleiden betekent ook minder inkomsten. Veel caseload verloskundigen kiezen daarom voor het rekenen van een eigen bijdrage.
Wij vinden het belangrijk dat onze zorg toegankelijk is voor iedereen, en realiseren ons dat zo’n eigen bijdrage voor sommigen een drempel kan zijn.
Daarom werken we met een eigen bijdrage op donatiebasis. Je bepaalt zelf hoeveel je kunt bijdragen voor de caseload zorg. Met deze donaties kunnen wij op een duurzame manier deze vorm van zorg aan blijven bieden.
De vrijwillige bijdrage kan overgemaakt worden naar NL76 ABNA 0844 5392 95 t.n.v. Frieda Vroedvrouwen onder vermelding van ‘Schenking aan Frieda Vroedvrouwen’.

Regeling voor een cursus: Bij afzegging tot 14 dagen voor een cursus worden geen kosten in rekening gebracht en het volledige bedrag gerestitueerd. Bij afzegging minder dan 14 dagen voor de cursus is een restitutie niet meer mogelijk.

Homeopathie in zwangerschap, bevalling en kraambed

Tarieven 2024
Telefonisch contact voor vrijblijvende informatie gratis
Intake € 90,00
Consult 30 min € 45,00
Voorbereiding bevalling € 45,00

Als homeopathisch verloskundige is Annick lid van de NVKH (Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Deze vereniging zorgt voor kwaliteitsbewaking van homeopathisch verloskunde door middel van nascholingen, overlegstructuren en controles onder hun leden.

Consulten door NVKH geregistreerde homeopathisch verloskundigen worden door bijna alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van de polis) vergoed, de homeopathische middelen zijn bij de consultprijs inbegrepen.

Massages en Draagconsult

Tarieven 2024
Voetreflexmassage (60 min.) € 60,00
Butterflymassage (60 min.) € 60,00
Draagconsult (60 min.) € 60,00
Moeder-Kind-Bad € 60,00