Zwanger in je kracht

Creatieve cirkel voor zwangeren

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met mijn werkwijze of heb je gewoon zin in een inspirerende creatieve middag met mede zwangeren? Deze creatieve cirkel speciaal voor zwangeren is even tijd voor jezelf. Tijd om te landen in dat mooie zwangere lichaam door heerlijk te dansen en d.m.v. een creatieve oefening je te verbinden met je binnenwereld. Uit je hoofd en weg van de to- do lijstjes, dat lijf in en lekker dansen 😉 Dansen (tijdens de zwangerschap) zorgt voor o.a. voor ontspanning, plezier, fitheid en meer connectie met je baby. Ook besteden we aandacht aan het bekkengebied, je wordt door dans en andere oefeningen uitgenodigd hier meer aanwezig te zijn. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en ontspanning in het bekken, wat bevorderlijk is voor de zwangerschap en de bevalling. Iedereen beweegt op haar eigen niveau en kunnen. Je hebt geen dans, teken en/of schilder ervaring nodig! Het gaat om jouw expressie, niet of je het goed doet of kunt.
Deze cirkel is voor jou als je:
🔸Veel in je hoofd zit en verlangt naar meer verbinding met je lichaam, je hart en bekkengebied. 🔸De periode van zwangerschap wilt gebruiken om innerlijk te groeien. 🔸Kunstzinnig bezig wilt zijn, waarbij het niet gaat om mooi werk maken, maar om jouw ervaring en expressie van het moment.
De ingrediënten:
🔸Dans/beweging 🔸Tekenen en/of schilderen 🔸Deel ronde Wanneer: Nog geen nieuwe data bekend, bij interesse mail je naar kristelpauw@gmail.com (ook voor vragen)   Waar: Frieda Vroedvrouwen Oostzeedijk Beneden 51b 3062 VL Rotterdam Docent: Kristel Pauw S O U L B I R D – Kristel Pauw (@soulbird_zwanger_in_je_kracht) Kosten: Nu slechts 30 euro kennismakingsprijs, incl thee, lekkers en materialen. Aanmelden: Stuur een mail naar kristelpauw@gmail.com (ook voor vragen)