Cursussen

Yoga voor zwangeren en mama’s

Een heerlijk moment voor jezelf en je kindje!

Ben je zwanger of ben je recent bevallen en heb je behoefte om op een verantwoorde manier te bewegen en in contact te zijn met je verander(en)de lichaam? Doe dan mee aan de pre- of postnatale yogales bij Frieda Vroedvrouwen! Naast ontspanning, bewustwording en ademwerk, werken we het behouden van of juist weer opbouwen van je kracht.

Je kunt meedoen aan de prenatale les vanaf het moment dat je zwanger bent tot vlak voor je bevalling. De postnatale les is geschikt vanaf 6 weken na je bevalling (bij een keizersnede is 8 weken aan te bevelen).

Een heerlijke les, in verbinding met andere (aanstaande) moeders!

Wanneer:
Prenataal
Dinsdagavond
18.15-19.30uur

Postnataal
Dinsdagavond
19.45-21.00uur

(m.u.v. de schoolvakanties)

Waar:
Frieda Vroedvrouwen
Oostzeedijk Beneden 51b
3062 VL Rotterdam

Docenten:
Charlotte van der Langemat
Leonie van Walstijn…Leonie is met verlof!
Leonie heeft de 4 jarige, erkende, yogaopleiding ‘Samsara’ gevolgd. Na jaren reguliere yogalessen te hebben gegeven heeft zij, na de geboorte van haar zoon, haar passie gevonden in het geven van yoga rondom de zwangerschap en geboorte. Naast het geven van yoga is ze werkzaam als kindercoach in het speciaal basisonderwijs.
Wij wensen Leonie een heel fijne tijd om haar 2e kindje te ontmoeten!

Wij zijn heel blij dat Charlotte de lessen kan over nemen!

Sinds de geboorte van haar zoontje Mateo, volgt zij met veel plezier de post partum lessen van Leonie.
Daarom vind zij het ontzettend leuk de komende maanden haar lessen over te nemen, terwijl zij met verlof is.
Zij doet al 15 jaar aan yoga en volgde in 2015 haar eerste yogaopleiding. Sindsdien geeft zij ook les. Inmiddels heft zij meerdere opleidingen gevolgd in verschillende stijlen.
Daarnaast rond zij dit jaar haar opleiding af tot Yoga Therapeut, waarin de toepassing van yoga therapeutisch wordt ingezet.
Sinds 2018 is zij werkzaam bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en zij kijkt er naar uit nu ook de lessen bij Frieda te gaan verzorgen.

Praktisch:
Yogamatten zijn aanwezig maar je mag ook je eigen yogamat meenemen. De deur is een kwartier voor aanvang open. Draag makkelijk zittende kleding en neem iets warms mee voor het einde van de les. Eventuele fysieke klachten graag melden voor aanvang van de les. Het is prettig niet te veel te eten voor de les.

Kosten:
kennismakingsles € 10,00
losse les € 13,00
strippenkaart 5 lessen € 60,00
strippenkaart 10 lessen € 110,00

Aanmelden:
Stuur een mail naar yogabijfrieda@gmail.com
Of neem direct contact op met Charlotte via haar mobile nummer 0614279935